BURDUR ÇAVDIR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Büyük bir heyecanla başladığımız 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen, eğitim çalışanları ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Büyük bir heyecanla başladığımız 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen, eğitim çalışanları ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Gelişen ve değişen dünyada kültür ve medeniyetimizin değerlerini koruyarak varlığımızı sürdürebilmemiz, çocuk ve gençlerimize sunduğumuz eğitim öğretim hizmetiyle izah edilebilir.

Yaşadığı çağı tanıyan, bu çağa dair söz söyleyecek donanım ve yetkinlikte olan bir nesil, doğru ve yerinde sunulmuş bir eğitim sürecinden geçmek durumundadır. Bu sürecin en önemli tarafı ise örgün eğitim kurumları olan okullarımızdır.   

Sevgili öğrencilerimiz, sizlerin gözlerinizdeki ışıltı sizlerle beraber çıktığımız eğitim - öğretim yolculuğunda bizim yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Sanatsal, sportif, kültürel ve bilimsel alanlarda çok yönlü gelişiminizi önemsiyor sizlerin her zaman yanında yer aldığımızı bilmenizi istiyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2022-2023 eğitim öğretim yılının öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor; millet olarak huzur içerisinde daha nice yeni eğitim yıllarına kavuşmamızı diliyorum.

Pazar Mh. Okul Cd. ÇAVDIR/BURDUR - 0 248 427 12 48 - 427 21 89

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.